top of page
Woodys-Crafts-Ξύλινα-Χειροποίητα-Διακοσμ
logo-and-tagline-woodys-crafts-2.png
basic-branches-design-with-birds.png
  • Εικόνα συγγραφέαΙφιγένεια Πλιάτσικα

Πως Φτιάχνουμε Κρεμάστρες Εισόδου από Ξύλινα Πηχάκια;


χειροποιητες κρεμαστρες εισοδου απο ξυλινα πηχακια

Δημιουργείστε μια λειτουργική και όμορφη κρεμάστρα εισόδου, που μπορεί να προσαρμοστεί στο μέγεθος του τοίχου που θα την τοποθετήσετε, από απλά ξύλινα πηχάκια. Ιδανική επιλογή όταν στην είσοδο του σπιτιού ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, αφού οι κατασκευές αυτής της μορφής χωρούν πολύ περισσότερα ρούχα, τσάντες, ομπρέλες κλπ. από τις κλασσικές κρεμάστρες τοίχου.


Θα χρειαστείτε 2-3 στενά κάθετα πηχάκια, ανάλογα με το συνολικό πλάτος της κρεμάστρας, πάνω στα οποία θα βιδώσετε σε οριζόντια διάταξη και σε όποια απόσταση μεταξύ τους προτιμάτε λίγο πιο φαρδιά ξύλινα πηχάκια.

χειροποιητες κρεμαστρες εισοδου απο ξυλινα πηχακια

Πριν τοποθετήσετε την κατασκευή στον τοίχο, με βίδες ανά 5-10 εκατοστά πάνω στα κάθετα πηχάκια, βάψτε τα ξύλα σε όποια απόχρωση σας αρέσει και ταιριάζει στον χώρο. Τα ξύλα μπορούν ασφαλώς να βαφτούν και με βερνίκι σε φυσικές αποχρώσεις ξύλου.

χειροποιητες κρεμαστρες εισοδου απο ξυλινα πηχακια

Πάνω στα πηχάκια μπορείτε να βιδώσετε ανά διαστήματα απλά μεταλλικά κρεμαστράκια ή το πιο πρακτικό να χρησιμοποιήσετε τους ειδικούς γάντζους-κρεμαστράκια για ντουλάπια, που όποτε χρειάζεται μπορούν να μετακινηθούν κάνοντας το έπιπλο ακόμη πιο λειτουργικό.


χειροποιητες κρεμαστρες εισοδου απο ξυλινα πηχακια

Οι κρεμάστρες αυτού του τύπου μπορούν σε σχήμα-μέγεθος να πάρουν όποια μορφή σας αρέσει και εξυπηρετεί καλύτερα ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο σας, να συνδυαστούν και με απλά ράφια, έναν καθρέφτη κλπ. δημιουργώντας ένα πολύ πρακτικό ολοκληρωμένο έπιπλο εισόδου ή φυσικά να εξυπηρετήσουν παρόμοιες χρήσεις σε άλλους εκτός της εισόδου χώρους πχ κουζίνα-μπάνιο κλπ. για οργάνωση τακτοποίηση κάθε είδους αντικειμένων.


Πηγή: soulouposeto.gr


         Ετικέτες         
   Εγγραφείτε   
   στο Newsletter!   

Name

Email

  Πρόσφατα Άρθρα  
   Ας συνδεθούμε!  
  • Woody's Crafts Ξύλινα Χειροποίητα Διακοσμητικά | Facebook
  • Woody's Crafts | Instagram
  • Woody's Crafts Ξύλινα Χειροποίητα Διακοσμητικά | Pinterest
  • Woody's Crafts Ξύλινα Χειροποίητα Διακοσμητικά | Blogger
     Μενού Κατηγοριών     
bottom of page