top of page
Woodys-Crafts-Ξύλινα-Χειροποίητα-Διακοσμ
logo-and-tagline-woodys-crafts-2.png
basic-branches-design-with-birds.png
  • Εικόνα συγγραφέαΙφιγένεια Πλιάτσικα

Καλοκαιρινή Διακόσμηση Τοίχου: Ιδέες για Χειροποίητες Κατασκευές!

Υλικά που βρίσκουμε στη φύση αλλά και στην αποθήκη μας όπως, θαλασσόξυλα, χοντρό σχοινί, κοχύλια, άμμο, ακρυλικά χρώματα και βαφές, ψάθινα καπέλα κλπ είναι αυτά που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε με το προσωπικό σας γούστο μία καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο σπίτι, το εξοχικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εμπνευστείτε από το παρακάτω άρθρο και καλή σας επιτυχία!


Καλοκαιρινή Διακόσμηση Τοίχου-Ιδέες για Χειροποίητες Κατασκευές
image credit: soulouposeto.gr

Tα μικρά ή μεγαλύτερα αντικείμενα που θα επιλέξετε για να τοποθετήσετε στα κεντρικά σημεία των τοίχων αρκούν για να μεταφέρουν την ατμόσφαιρα κάθε εποχής και ειδικά για το καλοκαίρι αυτή είναι μια διαδικασία που γίνεται απλούστερη, αφού πλήθος φυσικών υλικών θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εύκολα και οικονομικά διακοσμητικά-συνθέσεις-κάδρα/πίνακες-καθρέφτες κλπ. τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς τοίχους στο σπίτι, στο εξοχικό ή επαγγελματικούς χώρους.

Καλοκαιρινή Διακόσμηση Τοίχου-Ιδέες για Χειροποίητες Κατασκευές
image credit: soulouposeto.gr

Θαλασσόξυλα, κάθε είδους φθαρμένα ξύλα, κοχύλια, άμμος, ψάθινα καλάθια και καπέλα, βότσαλα-πέτρες και λίγο χρώμα, είναι τα μόνα που θα χρειαστείτε και όπου χρειαστεί να κολλήσετε στοιχεία-αντικείμενα θα το κάνετε με θερμοκολλητικό πιστόλι σιλικόνης." ~ Πηγή


Καλοκαιρινή Διακόσμηση Τοίχου-Ιδέες για Χειροποίητες Κατασκευές
image credit: soulouposeto.gr

Στην κατηγορία "Κατασκεύες από Θαλασσόξυλα" του ιστότοπού μου, μπορείτε να περιηγηθείτε ανάμεσα στις χειροποίητες κατασκευές και διακοσμητικά αντικείμενα που έχω δημιουργήσει μέχρι τώρα μαζί με τα Woody's Ξύλινες Χειροποίητες Κατασκευές & Διακόσμηση Κήπου, και να πάρετε ακόμα περισσότερες ιδέες.

ξυλινα χειροποιητα διακοσμητικα για καλοκαιρινη διακοσμηση
Διακοσμητικό Καραβάκι από Θαλασσόξυλα

Επίσης, στην κατηγορία "Διακοσμητικά Τοίχου", δείτε ποικίλα επιτοίχια διακοσμητικά σχέδια,τα οποία μπορείτε να τα προσαρμόσετε καθώς δημιουργείτε το δικό σας χειροποίητο διακοσμητικό, δίνοντας τον κατάλληλο καλοκαιρινό αέρα και ύφος!


Καλή και δημιουργική συνέχεια,

Ιφιγένεια

         Ετικέτες         
   Εγγραφείτε   
   στο Newsletter!   

Name

Email

  Πρόσφατα Άρθρα  
   Ας συνδεθούμε!  
  • Woody's Crafts Ξύλινα Χειροποίητα Διακοσμητικά | Facebook
  • Woody's Crafts | Instagram
  • Woody's Crafts Ξύλινα Χειροποίητα Διακοσμητικά | Pinterest
  • Woody's Crafts Ξύλινα Χειροποίητα Διακοσμητικά | Blogger
     Μενού Κατηγοριών     
bottom of page